Diensten

Onze diensten

hub

Professioneel netwerkbeheer

Cloud netwerk van Ravonet = nu!

Je netwerk optimaal in beheer, centraal, bij Ravonet. Iedere poort van het netwerk wordt geanalyseerd en optimaal benut, exact naar jouw wens. Aangesloten apparatuur van derden zijn makkelijk te beheren. Dat zijn onze managed netwerk, security en camera oplossingen.

Voor ons betekent een zakelijke netwerkoplossing neerzetten meer dan alleen de licentie regelen. We staan als collega naast je, kruipen in de huid van jouw business. Combineer dat met onze ICT-expertise en reken er maar op dat wij alles volledig van je uit handen nemen.

Netwerkbeheer
Professioneel netwerkbeheer
Razendsnelle WiFi
network_check

Razendsnelle WiFi

Laagste storingspercentage van Nederland

Geniet van naadloze en supersnelle verbindingen voor al jouw apparaten, zelfs tijdens drukke momenten. Met krachtige antennes en WiFi-snelheden tot 574 + 2400 Mbps profiteer je van een razendsnelle en stabiele WiFi-verbinding.

Je krijgt van onze altijd gescheiden WiFi-netwerken, eentje voor jou en eentje voor jouw gasten. Natuurlijk kunnen we ook bijvoorbeeld voor jouw kassa een WiFi-netwerk aanmaken.

WiFi
wifi

Gasten landingspagina

Herkenbaarheid en slimme marketing

Dankzij de WiFi licentie, onze WiFi oplossing uit de cloud, krijg je écht iets terug voor de WiFi die jij aanbiedt als ondernemer.

Jij hebt de mogelijkheid om jouw inlogproces snel van jouw huisstijl te voorzien en te wijzigen. Stuur gasten naar je meest recente Instagram-bericht, laat je gloednieuwe menu zien of geef ze de opdracht om een TripAdvisor-review achter te laten.

Gasten landingspagina
WiFi marketing
Onbeperkt bellen, helemaal gratis
phone

Onbeperkt bellen, helemaal gratis

Onbeperkt bellen, zonder verrassingen

Geniet van onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Enkele voorbeelden van Ravonet telefonie zijn o.a. kostenbesparing, stabiele en betrouwbare verbinding, 75+ standaard functies, flexibel en optimaal bereikbaar, HD-audiokwaliteit, géén- tot lage investeringen en geweldige klantenservice.

Ravonet levert uitsluitend VoIP zakelijk en heeft daardoor zich gespecialiseerd in zakelijke telefonie oplossingen. Daarom zorgt Ravonet voor de snelste levertijden en kan per direct jouw telefonie omzetten.

Onbeperkt bellen
support_agent

Gratis slimme telefooncentrale

Altijd telefonisch bereikbaar

Een VoIP-telefooncentrale werkt volledig via het internet. In deze online centrale kun je via een eenvoudige webportal zelf alles instellen. Zo kun je gebruikmaken van alle geavanceerde functies die maar mogelijk zijn.

Zaken stoppen nooit, evenmin als onze telefoniesystemen. Onze eigen robuuste datacenters ondersteunen jouw bedrijf met een uptime van 99,999%.

Slimme telefooncentrale
Gratis slimme telefooncentrale
Gratis internet
router

Gratis internet, zoals jij het wilt

Laagste storingspercentage van Nederland

Om de diensten van Ravonet optimaal te laten functioneren biedt Ravonet gratis internet. Ravonet staat voor een open en veilig internet en vindt dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daar werken we dan ook (samen met andere partijen) hard aan.

Wanneer je kiest voor het Ravonet Mega pakket met gratis internet, dan kies je niet alleen voor internettoegang, maar ook voor online veiligheid, privacy en een deskundige helpdesk.

Gratis internet
4g_mobiledata_badge

Internet en 4G Back-up

Altijd online, zonder zorgen

Een internetstoring is zeldzaam, maar kan helaas voorkomen. Om je zoveel mogelijk te ontzorgen zodat jouw bedrijf gewoon door kan draaien heb je een goed business continuity plan nodig.

Je krijgt van ons een 4G-dongel met simkaart. Die gaat in jouw modem. Als het internet wegvalt schakelt de modem zelf over op het snelle mobiele 4G-netwerk van Ravonet, waardoor al je apparaten verbonden blijven met internet. Je behoudt namelijk ook hetzelfde IP adres, dit is heel uniek en een uitkomst voor jouw bedrijf en andere toeleveranciers.

Je bedrijf en medewerkers merken hier niks van. Als de storing verholpen is, schakel je vanzelf weer terug op de vaste verbinding.

4G Back-up
Altijd online met 4G