Premium partner

Premium Partner

Premium partner

Samenwerken op basis van een open netwerkmodel voor de zakelijke markt

Begin vandaag nog samen te werken als partner van Ravonet. Neem vrijblijvend contact met ons op. We leren je graag beter kennen en zien graag een samenwerking tegemoet!

Partner worden

Onze missie

Wij willen met onze communicatieoplossingen de de franchise keten, ZZP’ers, het MKB de vrijheid geven om te ondernemen. Ravonet is een oplossing, dit is dan ook de reden dat onze Ravonet Premium Partners haar klanten rechtstreeks bij Ravonet onderbrengen. Ravonet heeft hier een erg innovatief platform voor ontwikkeld, waar onze Premium Partners met een Ravonet applicatie volledig online de gewenst service of dienst kan aanbieden aan de klant.

Onze visie

De internet-, cloud en telecomwereld lijkt steeds meer te draaien om de grote orders met standaardabonnementen. Klanten beseffen steeds meer dat een goede dienst belangrijk om de business goed te laten functioneren. Voor veel klanten is het normaal om van meerdere partijen facturen te ontvangen, terwijl ze geen benul hebben waarvoor betaald wordt.

Het lijkt er daarnaast op dat klanten steeds vaker achteraan moeten sluiten en meer tijd en energie steken in keuzemenu’s en wachtmuziek dan in hun onderneming. Hierdoor raakt naar onze mening de kwaliteit van de service, de echte service, grotendeels verloren.

Wij geloven dat het anders kan. Met ruim 24 jaar ervaring bedienen wij klanten niet meer alleen in Nederland en Europa, maar wereldwijd vele kleine bedrijven tot internationale ketens waar Ravonet de transparante rots in de branding is.

Ravonet begrijpt dat klanten goed behandeld moeten worden. Niet omdat ze groot zijn, maar omdat ze klant zijn en hun business erg belangrijk is voor de samenleving. Dat is het hart van Ravonet als innovatieve avonturier. Een hart dat klopt voor persoonlijke aandacht, professionaliteit, innovatie en volledige ontzorging.

Samenwerking met jou als Premium Partner

Samenwerking met jou als Premium Partner

Klanten kunnen rechtstreeks bij Ravonet bestellen of via de Ravonet Premium Partners. Wij gaan de concurrentie met onze partners niet aan. Ons doel is een tevreden klant die geholpen wordt met een kwalitatieve hoogwaardige dienst of service waarbij stabiliteit, snelle communicatie en innovatie ten grondslag liggen. Daarom kozen vele Premium Partners voor Ravonet. Dankzij de persoonlijke aanpak, ondersteuning in het bedienen van zakelijke klanten en maatwerk kan jij je écht onderscheiden.

Premium partner worden

Begin vandaag nog samen te werken als partner van Ravonet. Neem vrijblijvend contact met ons op. We leren je graag beter kennen en zien graag een samenwerking tegemoet!