Waarom Ravonet?

Waarom Ravonet

Waarom Ravonet?

Wij zijn 25 jaar geleden begonnen een slimmere manier van netwerkbeheer, internet en telefonie.

Vandaag de dag bedienen we bedrijven in de horeca, retail, short-stay en franchiseketens met een alles-in-één oplossing die netwerkbeheer moeiteloos maakt.

Krachtig en zorgeloos jouw netwerk beheerd

Onze missie en wie we zijn is nooit veranderd. We streven nog steeds naar het leveren van producten die problemen oplossen en bedrijven een alternatief te bieden voor dure oplossingen in netwerkbeheer.

1
Volledige ontzorging

We combineren onze meer dan 25 jaar ervaring in één oplossing waarmee je kunt opschalen van een idee naar een groeiend bedrijf.

2
De juiste oplossing voor jou

We denken met je mee en geen enkele klant is voor ons hetzelfde. Het creëren van continuïteit en de perfecte beleving is daarbij van groot belang.

3
Concurrende prijzen

Wij kennen jouw markt en helpen jou graag verder jouw bedrijf te innoveren tegen zeer concurrerende tarieven.

4
Wat ons uniek maakt

Ons geheim is onze unieke bedrijfscultuur gecombineerd met innovatieve diensten. Kwaliteit, een altijd beschikbare dienst, snelle service en een glashelder product.

Betrouwbare partners die je kent

Bij ons vind je partners die jou inspireren. Sluit je bij Ravonet aan om hoe je jouw bedrijf runt voorgoed te veranderen.

Aanvragen Plan afspraak
Unifi
TP-Link Omada
KPN
Delta Fiber
Efiber
 Open Dutch Fiber
Fritzbox
AVM

Ons verhaal

Ravonet: Innovatie sinds 2000.

De start van Ravonet

Ravonet is ooit eens begonnen als een zolderkamer bedrijfje. Inmiddels is Ravonet een all-in provider die respect afdwingt.

Wij hebben nooit een formule gekopieerd of nooit goed nagedaan. Beetje bij beetje hebben we een bijzonder product neergezet. Naast een hoogwaardig product is Ravonet uitgegroeid tot een merk met echte familie als achterban. Een familie met klanten en collega’s die samen iedere dag Ravonet weer een stukje beter maken.

De stap naar ontzorging

Ons geheim is onze unieke bedrijfscultuur gecombineerd met innovatieve diensten.

Begonnen als bedrijfje naast de studie met klanten die het gedachtengoed van Ralf begrepen. Die vooruitstrevend waren en het ook eens anders geregeld wilde hebben. En als toetje, Ralf stond altijd klaar voor zijn klanten, dag en nacht!

Steeds vaker kozen klanten voor de Ravonet formule. Stapje voor stapje werd Ravonet door enkele vertrouwde mensen klaargestoomd voor haar succes. Van een eenmansbedrijf naar een uitdaging.

En nog steeds leeft het Ravonet gedachtengoed, alleen dan met een team aan echte professionals. Ondernemende collega’s. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen. Trots en behulpzaam. Zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk en het belangrijkste: klantgericht. Ons doel, een glimlach van de klant. Binnen kantoortijden? Nee natuurlijk niet, wij zijn ‘gewoon’ buiten kantoortijden bereikbaar!

Daarom starten wij onze communicatie dan ook als volgt: dit contact zou de eerste stap naar ontzorging kunnen zijn rondom alle internet, telefonie, communicatie, online marketing, cloud en ICT diensten tegen een vast bedrag per maand. Hierdoor jij je richten op waar jij goed in bent: ondernemen. Hoe mooi kan het zijn!

Passie voor internet & cloud

Ravonet is en blijft wild van internet.

Het maakt ons attent en behulpzaam. We hebben altijd het beste voor met de klant. We gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Technisch superieur, intelligent en met een hang naar perfectionisme, zonder door te slaan in verstikkende dogma’s of ongezonde arrogantie. In wat we zeggen en schrijven streven we altijd naar eerlijkheid, verantwoordelijkheid en transparantie. Zo plaatsen we alle storingsmeldingen online.

Het team van Ravonet

Bij Ravonet werken een heleboel technisch slimme, eigenwijze mensen.

Mensen die leven van internet en Cloud oplossingen. Met veel kennis, die ze graag delen. Noem ons nerds, als je wilt. Als geen ander weten we hoe belangrijk internet en Cloud diensten zijn voor de ondernemer. En dus helpen we waar we kunnen. Dat gaat voor ons verder dan het zorgen voor een stabiele en betrouwbare internetverbinding.

Onze technici zijn de meest kritische gebruikers en testers. Ravonet heeft alle kennis in eigen huis. Ook software developers die onze systemen, maar ook klantsystemen dagelijks verbeteren en onderhouden. Op onze klantenservice vind je geen belscripts of maximale gesprekstijden. Al jaren worden inkomende gesprekken binnen 1 minuut opgenomen en binnen 7 minuten succesvol afgesloten. Wel medewerkers die een passie hebben voor internet & Cloud en erop gebrand zijn klanten verder te helpen. En dat doen ze al vanaf het allereerste begin.

Altijd eigenzinnig

Ons grootste goed blijft onze eigenzinnigheid.

We houden niet van dertien-in-een-dozijn. Dat merk je meteen als je ons ontmoet, bijvoorbeeld om te komen solliciteren. Ieder van ons heeft een mening en komt daar rond voor uit. Ieder van ons brengt zijn of haar passie mee en dat is goud waard. Het grootste goed is dat alle Ravonnetters voor elkaar klaar staan, dag en nacht om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Het zijn Gamers, tangodansers, bandjes-fanaten, techno-artiesten of kookgekken. Als je Cloud toepassingen via het internet voor iedereen wilt realiseren, kun je niet zonder.

We groeien inmiddels hard, heel hard. Wij verwelkomen vele nieuwe collega’s. En dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen.

Woorden en daden

Persoonlijk en deskundig, dat is jaren de slogan.

Maar houding alleen is niet genoeg. Uiteindelijk word je afgerekend op je daden. En dat gaat wat ons betreft nog steeds verder dan een goed product

Vanaf 2015 is de slogan van Ravonet dan ook ‘For Succesfull Business’. Kwaliteit, een altijd beschikbare dienst, snelle service, een scherp tarief en een glashelder product met 1 telefoonnummer om jouw eigen collega’s bij Ravonet te bereiken!

Dankjewel dat je dit bericht hebt willen lezen. Wij hopen dat wij jou binnenkort ook bij onze Ravonet familie mogen begroeten.