Expert in franchiseketens

Expert in franchiseketens

Expert in franchise

Al jaren dé supplier voor de franchise, horeca, short stay / bed & breakfast.

Ravonet heeft een hart voor de horeca franchise. Met een jarenlange ervaring in deze branch weten wij precies wat je nodig hebt en helpen wij je.

Neem contact op

Wat we doen

Wij gaan uit van het principe, schoenmaker blijf bij je leest. We merken dat een internet aanbieder vooral (en misschien zelfs enkel) goed is in het aanbieden van internet. Laat de rest over aan Ravonet die naast kennis van internet ook kennis heeft van WiFi en netwerken. Meer nog, kies Ravonet als partner, we kennen ook de horeca sector en hebben ervaring in de unieke eigenheid van deze sector.

We werken samen net alsof het ons eigen bedrijf is!

We kijken standaard over je schouder mee om een oogje in het zeil te houden en leren graag jou, je franchisenemer en zijn team kennen.

auto_awesome

Het beetje extra

Uitstekende service-na-verkoop en de nieuwste technologieën voor de franchise horeca sector. We gaan steeds uit van de wensen van de klant, om samen jouw franchiseformule naar een hoger niveau te tillen.

wifi

Perfecte slimme WiFi

Andere WiFi-netwerken kunnen op jouw netwerk interfereren. Wij meten en monitoren dagelijks jouw omgeving en zorgen op deze manier dat je WiFi-ervaring altijd perfect is.

style

Smart Tag = tevreden klanten

Jouw klanten scannen een QR-code of NFC waardoor ze jouw digitale menu kunnen inzien. Dit resulteert in snellere levering van dranken en gerechten.

Expert in franchise formules

Onze aanpak

Wij begrijpen hoe belangrijk communicatie is voor franchisegevers en nemers, daarom heb je met jouw Ravonet membership altijd een vast contactpersoon. Niet voor even, niet alleen als je klant wordt, maar gewoon altijd.

De juiste keuze

Met zoveel aanbieders en abonnementen kan de telecommarkt erg onoverzichtelijk zijn. Ravonet snapt dat je geen uren wilt zoeken naar de beste partij en behoefte hebt aan betrouwbaar advies en goede oplossingen met jouw membership. Daarom leren we jou en jouw wensen en behoeften graag kennen.