Reseller worden

Ravonet reseller

Ravonet reseller worden?

Wilt je jouw werkzaamheden uitbreiden, maar heb je hier niet de ruimte of mogelijkheden voor? Dan kan het voor jou zeer waardevol zijn om als een van onze resellers aan de slag te gaan.

Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden en voordelen die bij het resellerschap komen kijken.

Reseller worden

Hoe het werkt

De klant bestelt de producten bij jou, jij bestelt ze vervolgens bij Ravonet en wij leveren de producten aan de klant. We hebben daarbij de mogelijkheid om jou als reseller een scherpe commisie te bieden. Wij kunnen dit, omdat wij rechtstreeks contact hebben met onze fabrikanten en leveranciers.

Waarom reseller worden?

Omdat je niet hoeft te investeren in productontwikkeling of een voorraad, is ons resellermodel een laagdrempelige manier om je bedrijf te starten of te laten groeien.

Reseller worden
inventory_2

Geen eigen voorraad

Je hoeft geen producten zelf op voorraad te hebben. Omdat wij onze producten zelf naar de klant verzenden, heb jij niet te maken met opslagkosten en hoef je de voorraad niet in de gaten te houden.

check

Wij regelen alles

Je hoeft je niet bezig te houden met het aanvragen, registeren en implementeren van bijvoorbeeld internet en licenties. Wij regelen dit allemaal voor jou.

thumb_up

Geweldige oplossing

Ravonet reseller worden is een geweldige manier om een (klein) bedrijf te starten en te verkopen zonder bij nul te beginnen. Zo zit jij bijvoorbeeld ook niet met minimumaantal voor jouw inkopen.

Ravonet reseller

Genereuze commissies

Met meer dan 24 jaar ervaring in interner, telefonie en netwerkbeheer is het Ravonet resellerschap de beste oplossing voor jou. Laat onze experts en ondersteuning je door het proces loodsen en profiteer van uitzonderlijke marges, zowel eenmalig (installatie, hardware en gerelateerde diensten) als terugkerend (niet-gerelateerde diensten).

Onze partners – onze rijkdom

Ravonet werkt intensief samen met zijn reseller en is een dienstverlener die er alles aan doet om zijn resellers tevreden te stellen: jij bent van vitaal belang voor ons.