WiFi met gasten landingspagina

Razendsnelle WiFi met gasten landingspagina

WiFi met gasten landingspagina

Razendsnelle WiFi, je apparatuur werkt sneller dan ooit! Naadloze en supersnelle verbindingen voor al jouw apparaten, zelfs tijdens drukke momenten.

Marketing is nog nooit zo belangrijk geweest. Met een hippe slimme gasten WiFi met een persoonlijke landingspagina en inzicht in de contactgegevens van je gasten laat je jouw bedrijf groeien.

Bestellen

Doe veel meer met jouw WiFi landingspagina

Zodra de gasten zijn ingelog op de WiFi, presenteer je de branded en aangepaste landingspagina die aan jouw bedrijfsstandaarden voldoen. Hier kan je jouw diensten en aanbiedingen communiceren en highlighten. Vraag je gasten ook direct een review op bijvoorbeeld Tripadvisor achter te laten.

Unieke Social & Smart WiFi

Slimme all-in software voor horeca, locaties voor kort verblijf, hotels, winkels en meer inclusief slimme WiFi. Dankzij de Social en Smart WiFi licentie, onze WiFi oplossing uit de cloud, krijg je écht iets terug voor de WiFi die jij aanbiedt als ondernemer.

login

Wi-Fi inlogpagina

Een landingspagina op jouw openbare WiFi die voldoen aan jouw merkstandaarden. Bied aangepaste, responsieve, snelle en zeer compatibele captive portals voor elke locatie.

star

Online reviews

Laat je gloednieuwe menu zien of geef ze bijvoorbeeld de opdracht om een TripAdvisor-review achter te laten. Je hoeft dus niet te investeren in dure marketing campagnes en bereikt direct jouw doelgroep.

timeline

Verkoop meer

Zodra de gasten zijn ingelogd op jouw WiFi, presenteer je jouw landingspagina. Dis is een unieke kans om jouw gasten te informeren, een loyaliteitsprogramma te promoten, cross-sell en upsell.

Cloud beheerde internettoegang & WiFi

Alle tools en het ondersteuningsteam dat je nodig hebt om een geweldige gasten WiFi-ervaring te bieden en operationele kosten te besparen.

list_alt
Gegevensverzameling

Krijg inzicht in de contactgegevens van je gasten, de frequentie dat ze bezoeken en beloon jouw gasten met bijvoorbeeld een kortingsbon.

wifi
Gescheiden netwerken

Altijd een gescheiden WiFi-netwerk voor jouw bedrijf en voor je gasten. Uiteraard kunnen we ook een apart WiFi-netwerk voor bijvoorbeeld je kassa aanmaken.

devices
Werkt op alle devices

Onze WiFi werkt op alle apparaten, laptops, computers, tablets en smartphones en er is geen speciale of aparte software nodig.

dashboard
Realtime dashboard

Op jouw WiFi-dashboard zie je live wie er op dit moment verbonden is en bijvoorbeeld wie er de laatste 24 uur verbonden was met jouw gasten-WiFi.

Razendsnelle WiFi met gasten landingspagina

Marketing waar jij en jouw klant baat bij hebben

Onze gasten WiFi is super eenvoudig te implementeren en duurt in totaal minder dan een uur. Natuurlijk helpen we je hier graag mee. Hiermee kan jouw bedrijf WiFi-gegevens analyseren om deze in de toekomst te gebruiken en ernaar te handelen.

De juiste keuze

Ons cloudgebaseerde WiFi-platform biedt een overlay op jouw bestaande WiFi-infrastructuur, zodat er geen extra hardware nodig is. De installatie is serieus snel – we hebben het over minder dan een uur – en alles wordt beheerd via een online portal. Maar we kunnen ook zelf de beste hardware leveren.