Telefonie

Online telefooncentrale met onbeperkt bellen

Online telefooncentrale met onbeperkt bellen

Gratis onbeperkt bellen naar vast en mobiel binnen Nederland en een slimme online telefooncentrale.

Jouw zakelijke bereikbaarheid is onze nummer 1 prioriteit. Snel en betrouwbaar. Met onze slimme techniek ben jij altijd zakelijk bereikbaar, zelfs op je eigen mobiele telefoon of laptop.

Bestellen

Flexibele zakelijke VoIP-oplossingen

Bellen via VoIP bij Ravonet brengt veel voordelen met zich mee. Configureer geautomatiseerde keuzeopties. Geef bijvoorbeeld de beller de optie om het klantnummer in te voeren en of stel een andere vraag in het keuzemenu. Volledige koppeling tussen je telefonie, online telefooncentrale en eigen CRM-systemen.

Slimme online telefooncentrale

Een VoIP-telefooncentrale werkt volledig via het internet. In deze online centrale kun je via onze app zelf alles instellen. Zo kun je gebruikmaken van alle geavanceerde functies die maar mogelijk zijn.

manage_history

Beheer openingstijden

Met openingstijden richt je je telefonie in op basis van tijd. Zo stel je bijvoorbeeld in dat na 17:30 uur je beller een melding hoort met: “Momenteel zijn we gesloten, we zijn geopend tussen 9:00 en 17:30. Zo ben je optimaal bereikbaar voor je klanten.

apps

Handige app

Andere openingstijden, tijdelijk een doorschakeling instellen of andere zaken van je telefooncentrale aanpassen? Je regelt het allemaal met één klik in onze handige app. Ook kan je bellen met je zakelijke nummer en gebeld worden met onze app.

wifi_calling_2

Webphone

Met de webphone is het mogelijk om te bellen en gebeld te worden via een PC of laptop. De webphone open je simpelweg in je browser. Uiteraard is het mogelijk om gesprekken door te schakelen naar een collega, of een gesprek in de wacht te zetten.

Optimale bereikbaarheid door diverse modules

Binnen de online telefooncentrale zijn er eindeloze mogelijkheden om de telefonie voor jouw bedrijf in te stellen. Naast het instellen van de bereikbaarheid, kun je ook allerlei functionaliteiten inzetten zoals een keuzemenu, tijdsrouteringen of een wachtrij. Daarnaast is het mogelijk om de recente gesprekkenlijst en overige uitgebreide gespreksstatistieken in te zien.

mail_outline
Voicemail naar e-mail

Voicemailberichten worden naar je mail gestuurd, zo mis je nooit een telefoontje.

widgets
Keuzemenu

Alle binnenkomende telefoontjes komen direct bij de juiste afdeling terecht.

hourglass
Wachtrij

Bellers horen hoelang ze nog moeten wachten of hoeveel wachtenden er nog zijn.

settings
Gespreksopties

Gesprekken in de wacht zetten, ruggespraak houden en/of doorverbinden.

Online telefooncentrale met onbeperkt bellen

Zelf bepalen waar je werkt

Alleen maar op kantoor werken is niet meer van deze tijd. Met onze telefonieoplossing ben je ook thuis, onderweg en in het buitenland bereikbaar op je vaste zakelijke nummer.

De juiste keuze

Door je telefonie te koppelen aan andere systemen die je gebruikt, zorg je voor een geoptimaliseerde workflow en kun je nog efficiënter werken. We hebben verschillende mogelijkheden om systemen te integreren met de telefonie.