Netwerkbeheer

Professioneel netwerkbeheer

Professioneel netwerkbeheer

Veilig en onbezorgd slimmer werken. Bereid je ICT-omgeving voor op wat komen gaat.

Onze netwerkoplossingen zijn zeer geschikt voor zowel ZZP-ers, eenmansbedrijven, MKB bedrijven en grote(re) organisaties. Ons netwerk schaalt volledig mee met de omvang van jouw bedrijf.

Bestellen

Cloud netwerk

Voor ons betekent een zakelijke netwerkoplossing neerzetten meer dan alleen de licentie regelen. We staan als collega naast je, kruipen in de huid van jouw business. Combineer dat met onze ICT-expertise en reken er maar op dat wij alles volledig van je uit handen nemen.

Jouw netwerk gericht op de toekomst

Je wilt slimmer werken. Veilig en onbezorgd. Ga je dan een ruimte toewijden aan je eigen servers, een IT’er aannemen voor de security, en steeds wanneer je groeit weer moeten aanpassen? Of ga je dan voor steengoede, ingebouwde beveiliging, onbeperkte flexibiliteit en geen omkijken?

auto_awesome

Doelgerichte aanpak

Met een frisse, doelgerichte en persoonlijke aanpak helpt Ravonet je de juiste keuzes te maken, zodat je het maximale uit je licentie haalt. Aandachtig en persoonlijk cloudmanagement.

wifi

Constante monitoring

We blijven een oogje in het zeil houden. ICT is constant in beweging; iets waar jij je niet continu druk om wilt hoeven maken. Dus vinden wij het niet meer dan logisch om de omgeving te blijven monitoren.

style

VPN-mogelijkheden

Met onze VPN-servers werk je altijd en overal via een beveiligde verbinding. Het verkeer tussen je apparaat en onze cloud én is versleuteld. Met één druk op de knop is je verbinding beveiligd.

Onze slimme netwerkoplossingen

Upgrade jouw netwerk naar een hoger niveau met onze krachtige netwerk. Bij Ravonet vind je een solide partner voor geavanceerd netwerkbeheer, ondersteund door een deskundig team met voortdurend bijgewerkte kennis.

monitor_heart
24/7 monitoring

Wij monitoren jouw netwerk 24-7 op basis van AI en deskundige (AI) helpdesk. Zo kan jij zonder zorgen altijd jouw bedrijf runnen.

vpn_key
Cloud VPN

Onze VPN-servers versleutelen je internetverkeer en beschermen je cloudapplicaties tegen invloeden van buitenaf.

hub
Gescheiden netwerken

De verschillende netwerken worden van elkaar gescheiden met behulp van een firewall. Zo is ieder netwerk optimaal beveiligd.

update
Regelmatige updates

We voorzien jouw netwerk en jouw netwerkapparatuur constante van de laatste software, hier hoef jij niks voor te doen!

Professioneel netwerkbeheer

Waarom kiezen voor netwerkbeheer van Ravonet?

Vertrouw op een betrouwbare netwerkbeheerder die begrijpt hoe jouw netwerk jouw kritieke processen ondersteunt. Ons team optimaliseert en beheert jouw volledige netwerkinfrastructuur, inclusief routers, switches en VPN-verbindingen.

De juiste keuze

Onze specialisten blijven voortdurend bijgeschoold en beschikken over de nieuwste kennis op het gebied van netwerktechnologie. Supportverzoeken worden snel opgepakt, zodat jouw bedrijf ongehinderd kan blijven draaien.