Internet

Gratis internet

Gratis razendsnel internet

Ravonet is en blijft wild van internet, daarom krijg je internet bij ons gratis! We gaan altijd voor de hoogste kwaliteit.

Zorgen over je internetverbinding? Die kun je afstrepen. Met gratis zakelijk internet van Ravonet, zoals je gewend bent van Ravonet, is jouw bedrijf verzekerd van snel en stabiel bedrijfsinternet én van goede service.

Bestellen

Betrouwbaar gratis zakelijk internet

Zakelijk internet van Ravonet is onmisbaar en belangrijk voor de continuïteit van jouw onderneming. Je hebt het al druk genoeg en wilt geen zorgen over de betrouwbaarheid en snelheid van je bedrijfsinternet. Het moet gewoon goed werken.

Gratis internet, klaar voor de toekomst

Ravonet gaat verder dan alleen het bieden van internet. Ravonet staat voor een open en veilig internet en vindt dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daar werken we dan ook (samen met andere partijen) hard aan. Wanneer je kiest voor Ravonet, dan kies je niet alleen voor internettoegang, maar ook voor online veiligheid, privacy en een deskundige helpdesk.

alternate_email

Vast IP-adres

Met een vast IP-adres is jouw bedrijfsnetwerk goed geregeld. Doordat een vast IP-adres niet automatisch verandert, blijven verbonden apparaten altijd met elkaar ‘praten’ en goed werken.

4g_mobiledata_badge

4G internet backup

Internet is van levensbelang voor de meeste bedrijven. Internetstoringen zijn zeldzaam, maar dankzij onze 4G back-up wordt de bedrijfsactiviteit niet onderbroken bij behoud je hetzelfde IP-adres.

work_update

Onderhoudsvrij

Maak jouw internet onderhoudvrij doordat updates en onderhoud aan hard- en software worden uitgevoerd door onze netwerk specialisten, waardoor jouw organisatie altijd kan profiteren van de nieuwste technologieën.

Ondernemers zitten goed met internet van Ravonet

Altijd bereikbaar zijn, een betrouwbare verbinding hebben, in een vingerknip kunnen reageren, dat is essentieel voor jou als ondernemer. Gelukkig kan je daarbij rekenen op het ultrabetrouwbaar en gigasnel internet van Ravonet

monitor_heart
24/7 monitoring

Wij monitoren jouw internetverbinding 24-7 op basis van AI en deskundige (AI) helpdesk.

work
Gecertificeerde monteurs

Alle mensen die werkzaamheden aan het netwerk uitvoeren zijn gecertificeerd.

check_circle
Betrouwbaar

Ravonet internet heeft het laagste storingspercentage van Nederland, daar geniet jij dus ook van!

router
Slimme router

Een alles-in-één apparaat voor jouw internet: modem, router, WiFi toegangspunt én telefooncentrale.

Professioneel netwerkbeheer

Glasvezel en DSL internetverbindingen

Ravonet internet biedt glasvezel en DSL internetverbindingen aan. Je krijgt altijd ondersteuning van onze deskundige helpdesk bij je de keuze van jouw gratis internet.

De juiste keuze

Bedrijven hebben andere wensen dan consumenten. Ons internet voor bedrijven is daarom nét iets beter op gebied van betrouwbaarheid, functionaliteit en gemak.

Online werken, vergaderen, mailen, downloaden: het kan niet zonder supersnel internet. Of je nu als zzp’er thuiswerkt of op kantoor. Met een ons gratis zakelijke internet heb je echt snel internet op je zaak. En dat wil je.