Ravonet

Wat is er zo leuk aan werken bij Ravonet?

Onze medewerkers vertellen het zelf

Jasper
Manager Customer Service

Wat vind je leuk aan Ravonet?
Ongeveer 6 jaar geleden ben ik bij Ravonet gestart als junior ICT consultant. Ik heb het afgelopen jaar Ravonet flink zien groeien. Van het uitrollen van de all-in pakket formule, tot het kennismaken met vele nieuwe collega’s en systemen. Geen enkel dag bij Ravonet was hetzelfde. Iedere dag was weer een nieuwe uitdaging!

Wat vond je een bijzonder moment?
De kans en het vertrouwen die ik kreeg om een volledige Vapiano vestiging zelfstandig uit te mogen rollen.

Wat is je favoriete bezigheid buiten het werk?
Ik vind het fijn om een bios te pakken of samen (met collega’s) ergens wat te eten of te drinken.

Ben je gegroeid in je functie?
Ja, inmiddels ben ik doorgegroeid tot leidinggevende van de Customer Service van Ravonet. Daarnaast maak ik deel uit van het Management en wordt ik betrokken bij bedrijfsmatige keuzes.

Lisa
Senior Account Manager

Wat vind je leuk aan Ravonet?
Deel uitmaken van een sterk internationaal groeiende internet provider. Met veel vrijheid en vanaf het management, veel liefde voor het vak. Alles, echt alles voor een goede werksfeer en klantentevredenheid. Dat is toch een top werkcultuur! Een warme familie, samen!

Wat vond je een bijzonder moment?
Mijn voorgaande werk was recruitment. Vaak kwam ik in aanraking om mensen te plaatsen bij Ravonet. Waarom? Omdat er zoveel werkzoekende geïnteresseerd waren in een job bij het hippe Ravonet. Na veel contacten met de HRM manager, heb ik ook de stap gezet om te solliciteren. Een bijzonder moment om met de eigenaar Ralf te spreken over zijn denkwijze hoe de internetwereld er uit moet zien. Hoe dan ook, ik wilde aan de slag bij Ravonet, punt!

Ben je gegroeid in je functie?
Ja, er is veel geïnvesteerd in mij als persoon. Ik heb veel kansen gekregen om mij door te ontwikkelen. Inmiddels ben ik ook trainer van de Ravonet Academie.

 

Jonatan
Junior Consultant & Webdeveloper

Waar ben je als Ravonet medewerker trots op?
Dat onze klant iedere keer weer tevreden is. De diensten van Ravonet werken gewoon en de lijntjes als klant naar Ravonet zijn heel kort. Daarnaast dat wij binnen Ravonet steeds bezig zijn om nieuwe producten en diensten nog verder door te ontwikkelen. Ik loop dan ook trots iedere dag naar Ravonet Amsterdam.

Wat vond je een bijzonder moment?
Gevraagd worden om Ravonet bij de Horecava te mogen aanbevelen. Een bijzonder moment om samen met de eigenaar Ralf te gaan shoppen voor nieuwe kleding.

Wat vind je leuk aan Ravonet?
Ik vind Ravonet een heel leuk bedrijf, vooral de informele ‘familie’ sfeer spreekt mij aan. Ook de diversiteit aan type mensen vind ik erg leuk. Iedereen kan gewoon zichzelf zijn. Ik vind het fijn dat er om je mening wordt gevraagd, maar belangrijker nog: er wordt naar je mening geluisterd.

 

6 Redenen om te werken bij Ravonet:

 

  • Sterke maatschappelijke betrokkenheid.
  • Informele werkcultuur: geen dresscode en hiërarchische cultuur.
  • R-Relax: activiteiten en uitstapjes georganiseerd voor en door Ravonetters.
  • Dichtbij de nieuwste internettechnologie. Innovatie begint bij Ravonet op de werkvloer.
  • Goed Bereikbaar op 2 toplocaties! Waalwijk en hartje centrum Amsterdam!
  • Elk jaar een personeelsfeest voor alle medewerkers.