Ravonet Premium

Alles om succesvol zaken te doen!

Één contract, één factuur en één aanspreekpunt voor een vast bedrag per maand.

Onderneem op topsnelheid. Ravonet Compleet tijdelijk extra voordelig. Nu de eerste 3 maanden 20% korting, geen activatiekosten en gratis Social WiFi voor een optimale gastbeleving.

Hét complete en innovatieve totaalpakket voor iedere ondernemer, uit te breiden met jouw branche addon, is dé zakelijke smart oplossing voor jouw bedrijf. Simpel gemaakt, voor jou en ons!

Ravonet Premium

We helpen je met de opzegging van jouw huidige leverancier. Ravonet regelt de verhuizing van de telefoonnummers en draagt zorgt dat je bereikbaar blijft.

Gesprekken naar vaste en mobiele nummers in Nederland kunnen worden afgekocht.

Als je wilt kan je Ravonet 7 dagen per week, buiten kantoortijden bereiken. Zie hier meer informatie.

Nummerbehoud.

Bel mij terug!

Om het voor jou en onszelf makkelijk te houden hebben wij één pakket gemaakt, waar standaard gratis supersnel internet, een online telefooncentrale en WiFi inzit. Dit pakket kan je vervolgens naar jouw eigen wensen uitbreiden en invullen (of zo laten natuurlijk)!

Standaard inbegrepen
Gratis razendsnel internet
Gratis bellen uit de Cloud
Krachtige WiFi
GRATIS WiFi versterker
Optie: Onbeperkt bellen vast en mobiel NL

Hierom kozen velen voor Ravonet Premium

Verhuizing

We helpen je met de opzegging van jouw huidige hosting- en domeinnaamprovider. Ravonet regelt de verhuizing van jouw website en andere diensten. Wij zorgen dat je online blijft en kunt blijven werken.

Flexibel

Je kunt altijd jouw pakket uitbreiden en eenvoudig het aantal opties, gebruikers, telefoonnummers en functionaliteiten aanpassen.

Klaar voor de toekomst

Toen internet net opkwam leverde Ravonet al interet. Meer dan 17 jaar zijn wij 99,99% online. Cijfers waar veel internet providers van dromen en waar Ravonet trots op is.

Binnen 3 dagen al online met Ravonet!

Wisselen van provider moet makkelijk gaan. Wij regelen je verbinding. Van overstappen naar Ravonet tot installatie door de monteur. Gewoon, standaard! Geef aan jouw Ravonetter aan wanneer je met Ravonet online wilt zijn en beleef daarna ons betrouwbare en razendsnelle dienstverlening!

3 dagen online
vanaf 2 weken online
Binnen 3 dagen al online

Wil je snel online zijn met Ravonet, dat kan.

Binnen 3 werkdagen heeft de monteur je online. Wij kunnen in veel gevallen de verbinding binnen 3 dagen leveren.


Vraag naar de mogelijkheden

Standaard binnen 2 weken

Nadat je bestelling is geplaatst, streven wij erna om binnen 2 weken jouw nieuwe internetverbinding te leveren.


Eerst mogelijke levering
Of kies zelf de aansluitdatum

Wil je op een later tijdstip je verbinding laten opleveren? Dat kan natuurlijk ook.


Kies je leveringsdatum

Ravonet Premium is uit te breiden met de volgende addons

Addon Horeca

Deze Addon is geschikt voor een optimale gastbeleving over je gasten WiFi. Be in control en focus je op de beleving en het nog mooier maken van jouw brand en het bedienen van jouw gast. Met Social WiFi van Pling WiFi beschik je over een automatische marketing tool gekoppeld aan je gasten WiFi, weet je exact wie jouw zaak bezoekt en krijg je een Social WiFi landingspagina in jouw eigen huisstijl.

Addon Hotel & MKB

Met de Ravonet Hotel en MKB Addon wordt de veiligheid van je eigen netwerk ondergebracht in de veilige Cloud. Iedere toegang wordt gemonitord en uitgaand verkeer wordt bewaakt. Beheer is centraal geregeld. Zo kan jij je concentreren op wat belangrijk is: zaken doen of gasten hosten!

Addon Retail & Kapper

Met de Ravonet Retail en kapper Addon brengen wij je gehele netwerk naar de veilige Cloud. Optimaal cloudgebaseerd netwerk voor je smart apparaten te koppelen en supersnel te pinnen. Ravonet heeft de volledige controle over je infrastructuur. Je gasten ervaren een optimale WiFi gastbeleving met Social WiFi van Pling WiFi. Direct marketing en offline sales komen hierdoor samen.

100% Inzicht in jouw IT
"Als je klant wordt of al klant bent, dan krijg je via Ravonet Online altijd inzicht in jouw IT en andere zaken. Online facturen inzien, meldingen beheren enz. Gewoon, makkelijk en snel."

Word lid van de Ravonet Community!